Våra Tjänster

Våra konsulttjänster inkluderar allt ifrån applikationsutveckling till projektledning och arkitektuell design av era integrationsmiljöer.Våra anställda har i snitt över 15 års erfarenhet av z/os plattformen, med fokus på integration och är kända för sina innovativa lösningar hos våra befintliga kunder.

Med spjutspetskompetens för de verktyg och programvara vi arbetat med kan vi tillgodose kundernas behov och skräddarsy sömnlösa integreringar med leveransgaranti inom uppsatta tidsramar.

Bland annat tar vi fram lösningar som snabbt och enkelt kan skapa rutiner för statistik och rapporter, göra underhållsrutiner, bygga egna administrativa system och applikationer.

Vidareutveckling av system är ofta en utmaning, speciellt när kostnader ska sparas och tid från beställning till leverans hela tiden blir kortare. I detta sammanhang blir det allt viktigare att kunna testa DB2-applikationer så snabbt, kostnadeseffektivt och säkert som möjligt. Här besitter vi stor kunskap och samarbetar med ett flertal av Skandinaviens största företag.

Kontakt

Johan Palm
+46 708 779 462


Intelligent Enterprise Integration AB
Box 2042, 131 02 Stockholm